Salawati Zainuddin

Friday, 4 July 2014

RAYA COLLECTION 2014 ??

Assalamualaikum dan salam keharmonian.

Syukur kepada Allah kerana hari ini telah masuk 6 Syaaban dan tidak lama lagi akan masuk bulan Ramadhan..

You all semua dah tempAh ker baju raya?? Sal sendiri tak berkesempatan pada tahun ini untuk menempah baju raya.. Agak sibuk sedikit kerana dah ada baby kecil ni masa selalunya tak cukupkan. Rasanya tahun ini Sal akan beli jer baju ready-made..

So kali nie Sal nak tulis post berkaitan dengan Raya Collection 2014 yang cantik-cantik daripada top designers from Malaysia..

Trend sekarang nie more people berminat memilih Ready To Wear (RTW) collections. Ok di sini Sal ada listkan beberapa baju raya daripada designer terkenal. Jom kita lihat collection untuk tahun ini:-

1. Jovian Mandage

This collection can be found in www.zalora.com .. Memang limited pieces available online.. Baju daripada Jovian memang cantik dan menarik.. Price range start from RM350 – RM650.


2. Next Nurita Harith.. Baju daripada designer ni memang cantik dan sweet. Collection ni boleh didapati daripada butik Nurita yang terletak di Bangsar..


3. Mimpikita .. Collection raya kali ini memang superb.. Sal memang suka designnya.. Colour pun ada yang bright n sweet.. Boleh didapati di Butik Mimpikita di Bangsar..




4. Adila Long.. ‘Majestic Lebaran’ collection can be summed up as royally beautiful. Fabrik daripada songket and pelikat Nampak sangat nostalgia dan klasikkan.



5. Fazbulous Raya by Nur Fazura .. Jenama di bawah House of Doll hanya limited pieces dan anda boleh cepat tempeh.. Harga dari RM459 - RM659


6. Nora Danish x Fashion Valet. Lebaran Collection with monochromatic untuk Fashion Valet. Harga RM199

So kawan-kawan yang mana satu pilihan anda??
Kalau ada budget bolehla beli.. Kalau tak da budget??
Jom kita buat bisness dengan Sal..

Lagi satu kalau nak lagi cantik menggayakan baju raya tahun nie, Sal cadangkan pakai bersama Premium Beautiful Corset dan juga Aura Soap.. Badan nampak menarik serta muka naik seri serta mempersona..
So apa tunggu lagi ?? Dapatkan harga promosi sekarang!!!

Love,
Salawati Zainuddin
019 3752137 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...