Salawati Zainuddin

Thursday, 5 December 2013

TAHUN MELAWAT MALAYSIA 2014

Assalamualaikum dan salam kedamaian serta keharmonian… Seperti yang telah sedia maklum tahun 2014 merupakan Tahun Melawat Malaysia. Sebagai rakyat Malaysia, kita juga berperanan untuk menjayakan Tahun Melawat Malaysia 2014.

Malaysia memang banyak keunikkannya.. Ramai juga di antara kita yang masih tidak tahu keseluruhan keunikkan yang ada di bumi tanah tumpahnya darahku ini.. Jika kita dapat mendedahkan tempat-tempat yang menarik di sini, pasti para pelancong baik dari dalam negara mahupun luar Negara tidak mahu ketinggalan untuk mengetahuinya lebih-lebih lagi sempena Tahun Melawat Malaysia 2014 inikan..
Kali ini Sal nak mempromosikan salah satu tempat menarik yang terdapat di Semporna, Sabah bertujuan untuk mempromosikan Tahun Melawat Malaysia 2014 yang mana merupakan daerah yang sibuk menerima kemasukan pelancong setiap hari. Sebab utamanya ialah kejernihan air laut yang tiada bandingannya.. atas sebab ini, bayank aktiviti dapat dilaksanakan seperti menyelam, snorkelling, berenang, memancing dan sebagainya..
Salah satu operator yang menawarkan pakej pelancongan bajet mampu milik di sana adalah Red Divers Borneo.. So jom kita lihat gambar aktiviti di sana dibeberapa pulau sekitar Semporna..

Tahun Melawat Malaysia 2014 Red Divers Borneo

Tahun Melawat Malaysia 2014 Red Divers Borneo

Tahun Melawat Malaysia 2014 Red Divers Borneo

Tahun Melawat Malaysia 2014 Red Divers Borneo

Tahun Melawat Malaysia 2014 Red Divers BorneoSesiapa yang berminat boleh contact Red Diver Borneo 0122147681 atau email:  red01.db@gmail.com


Love
Salawati Zainuddin
0193752137

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...