Salawati Zainuddin

Thursday, 28 November 2013

MUT 21 BY SALAWATI ZAINUDDIN

Majlis Ulangtahun-21

First of all, dah lebih sebulan kan Sal x update blog… Kesihatan yang tidak mengizinkan.. insyaallah badan Sal dah beransur sihat Cuma kena banyak berehat..

Ok kali ni Sal nak update sedikit berkenaan dengan Majlis Ulangtahun ke 21 syarikat yang telah diadakan pada 9 Nov 2013 yang lalu bertempat di MIECC, Kuala Lumpur..

Apa yang menarik dan mengujakan sesangat ialah pada kali ini, direct mentor Sal, CDM Maisarah Ibrahim telah dipilih untuk menjadi speaker di hadapan puluhan ribu usahawan yang sama-sama menghadiri majlis tersebut..

CDM Maisarah Ibrahim  

CDM Hanis haizi founder Green Leaders Academy MalaysiaAntara Dynamic Leaders Group yang hadir 

Sal berasa beruntung sangat sebab berada di bawah salah satu syarikat yang sangat kukuh, dengan pengiktirafan dari dalam dan luar negara, Public Listed company dan Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) pula telah diiktiraf oleh syarikat sebagai Kumpulan yang berjaya menghasilkan Sales paling stabil!!

Terima kasih tidak terhingga juga kepada Hai-O Marketing yang sentiasa memberi peluang dan berbagai keistimewaan kepada kumpulan kami yang menjadi ONLINE Pioneer. Dengan sokongan padu daripada syarikat, pasaran kumpulan sudah menembusi pasaran luar negara ke serata dunia.
Alhamdulillah..

Love
Salawati Zainuddin
019 3752137

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...