Salawati Zainuddin

Wednesday, 21 August 2013

SAMBUTAN RAYA GLAMPRENEURS DAN BUSINESS CLASS 2013

Salam kedamaian, kesejahteraan, kebahagian dan keharmonian you all..
Untuk makluman you all, Green Leaders Academy Malaysia ataupun dikenali sebagai GLAM telah mengadakan kelas kepada semua Glampreneurs secara percuma.. Kelas ni bukanlah wajib tetapi majoriti Glampreneurs akan khas kan masa setiap Jumaat malam untuk menghadiri kelas ini .. Tujuannya tidak lain dan tidak bukan untuk menambah ilmu business.. Akademi ini terletak di Taman Tun Dr Ismail (TTDI)..
Sambuatan hari raya GLAM

Sambuatan hari raya GLAM
Bersama-sama dengan rakan kongsi
Semua CDM yang hadir di Majlis Sambutan Hari Raya

Begitu juga dengan diri Sal, kalau Sal tidak outstation memang Sal akan hadir ke kelas tersebut untuk memantapkan lagi pengetahuan dan ilmu tentang business, produk, marketing cara berblogging dan banyak lagi.  Kalau tidak ke kelas rasa RUGI.. Mungkin sebab bila dah jadi salah seorang leader kita akan mempunyai rasa tanggungjawab terhadap rakan kongsi kita. Once rakan kongsi telah  memilih untuk membuat business bersama Sal, Sal rasa amat penting dan wajib untuk Sal membimbing mereka semua agar dapat apa yang mereka impikan..Sampai pegang income 4, 5 atau 6 angka sebulan.. Sampai capai pangkat tertinggi dalam business ini.. Dan yang paling penting ke arah time and financial freedom..
Alhamdulillah syukur sangat kepada Allah kerana telah menemukan Sal dengan CDM Maisarah yang Sal kenali melalui blog beliau.. Dan yang paling bertuah berada di kumpulan yang betul-betul hebat dan diiktiraf oleh syarikat sendiri iaitu di bawah Green Leaders Academy Malaysia iaitu founder CDM Hanis Haizi dan suaminya CDM Razali Zain.
Okla Sal nak cerita mengenai kelas pada Jumaat yang lepas iaitu pada 16.8.2013. Majlis Sambutan Hari Raya Bersama Glampreneurs telah diadakan dan setelah itu perkongsian mengenai produk Bio Velocity Sleep Mate oleh Dr Hasbi salah seoreng Glampreneurs. Maklumat lanjut klik sini BVSM.

Apa yang menarik adalah testimoni BVSM oleh Dr Hasbi sendiri. Untuk makluman, ayah Dr Hasbi telah lama tidak boleh berjalan dan menggunakan kerusi roda elektronik untuk bergerak kemana-mana dan beliau telah membelikan ayahnya BVSM dengan niat supaya ayahnya akan tidur dengan lebih berkualiti dan akan bertenaga apabila bangun.. Setelah tidur menggunakan BVSM selama 3 malam, Dr Hasbi telah mendapat panggilan telefon drpd ayahnya dan mendapat berita yang baik iaitu ayahnya sudah boleh berjalan dengan izin Allah.. Itulah testimoni menyentuh perasaan Sal apabila mendengarnya.. 

testimoni BVSM
Dr Hasbi bersama isteri dan kedua ibu bapanya

So you all yang masih tercari-cari peluang business, bolehla memulakan langkah pertama.. Pilihlah mentor yang you all yakin mampu membimbing anda.. Bulatkan tekad yang anda boleh berjaya, hidup senang bersama keluarga tercinta, dapat memenuhi impian dan juga permintaan kedua ibu bapa kita, bantu keluarga, rakan-rakan dan sesiapa sahaja disekeliling kita..

Just contact Sal 019 3752137 atau salawatizainuddin@gmail.com dan kita set appointment.. Sal akan kongsi peluang business yang boleh merubah kehidupan you all dengan izin Allah..

Love
SALAWATI ZAINUDDIN

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...