Salawati Zainuddin

Monday, 12 August 2013

AIDIL FITRI 2013 BY SALAWATI ZAINUDDIN

Salam and hello everyone!!!
Sorry sebab not updating my blog for one whole week and I am sure u all pun busy dengan persiapan raya dan beraya kan..
Alhamdulillah Syawal pada tahun ini juga meriah seperti tahun lalu and how was your raya??
I am sure masing-masing seronok menyambut Hari Raya  kan…  I am glad , happy  and syukur to hear that J
By the way, tahun ini my celebration for Hari Raya … adalah sederhana tetapi meriah dan seronok.. Alhamdulillah dikelilingi dengan family dan juga sahabat handai yang awesome dan happening!!
Pada 1 Syawal,  Sal woke up early in the morning around 6a.m then kejutkan anak-anak untuk mandi sunat aidilfitri dan bersiap-siap untukpergi solat sunat hari raya… this time seperti biasa kami akan solat di Masjid Negara kerana itu yang paling dekat dengan rumah kami.. Lepas balik dari masjid, kami sekeluarga bermaaf-maafan dan bergambar dahulu sebelum beraya di rumah emak di Bandar Tun Razak..
Dalam tengahari kami bertolak ke Sepang untuk beraya di sebelah In Law pula… pada kali ini semua in law dapat berkumpul and yang paling gembira siapa lagi my kids…
Lepas bermaafan dan memberi duit raya kami beramai-ramai menziarahi kubur FIL di Banting dan seterusnya beraya di rumah Mak Tok di Sungai Way…

My lovely family.. me, hubby and my kids Aleesya and Elly


 Dalam perjalanan ke Masjid Negara

 


Bersama ayah dan emak 



With my mother law
Kanak-kanak riang
 Happy family in law
 
 Kanak-kanak riang

Kanak-kanak riang

Raya Ke 2
Kali ini kami menziarahi pakcik di Seremban dan seterusnya beraya di rumah mertua makcik di Rembau… Dapat juga anak-anak merasa suasana kampong kali ini..


 Bersama makcik di Rembau



Raya Ke 3

 Aleesya n Elly memang tak boleh tengok kucing.. cat lover


Alhamdulillah beraya bersama keluarga sehingga 4 Syawal … I am so happy, syukur and blessed for this great raya.. great food..great people surrounding us.. this time raya memang bermakna .. makin tahun makin upgrade .. yang penting ‘ tangan yang memberi lagi bermakna dari yang menerima’ .. Alhamdulillah makin bertambah rezeki untuk Sal sekeluarga dan juga dapat dikongsikan bersama-sama orang sekeliling terutama saudara terdekat dan mereka yang tua serta kurang mampu..
And now we are Back To Business
Lepas dah puas beraya rindu pula nak sambung business
Sharing BUSINESS OPPORTUNITY
Supported with quality, saleable and great product “Premium Beautiful Corset , Bio Velocity Sleep Mate, Marine Essence Soap and Mineral Coffee”
For anyone of you from any background yang sedang mencari side income or any housewife yang sedang mencari back up income..
Let’s be part of us.. GLAMPreneur..
Get solid side income every 10th of month
From 4 figure income up to 6 figures income..
Lets Change To Get Better Life Better Future!!!

SALAWATI ZAINUDDIN
019 3752137

salawatizainuddin@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...