Salawati Zainuddin

Saturday, 15 June 2013

Raya Collection : Jovian, Rizalman, Nurita Harith atau Mimpikita??

Assalamualaikum dan salam keharmonian.

Syukur kepada Allah kerana hari ini telah masuk 7 Syaaban dan tidak lama lagi akan masuk bulan Ramadhan..

You all semua dah tempeh ker baju raya?? Sal sendiri tak berkesempatan pada tahun ini untuk menempah baju raya.. Agak sibuk sedikit kerana awal bulan Jun Sal telah mula bertugas di Jabatan Taman Laut Malaysia. Rasanya tahun ini Sal akan beli jer baju ready-made..

So kali nie Sal nak tulis post berkaitan dengan Raya Collection 2013 yang cantik-cantik daripada top designers from Malaysia..

Trend sekarang nie more people berminat meilih Ready To Wear (RTW) collections. Ok di sini Sal ada listkan beberapa baju raya daripada designer terkenal. Jom kita lihat collection untuk tahun ini:-

1. Jovian Mandage
This collection can be found in x\zalora.com.. Memang limited pieces available online.. Baju daripada Jovian memang cantik dan menarik.. Price range start from RM299 – RM500.



2. Rizalman Ibrahim.
Collection Raya 2013 boleh didapati secara online daripada zalora.com .Kebanyakkan material adalah daripada jenis jersey. Harga pun bermula daripada RM380 – RM500 which Sal rasa affordable.

3. Next Nurita Harith.. Baju daripada designer ni memang cantik dan sweet. Collection ni boleh didapati daripada butik Nurita yang terletak di Bangsar.


  


4. Mimpikita .. Collection raya kali ini memang superb.. Sal memang suka designnya.. Colour pun ada yang bright n sweet.. harga boleh didapati di Bbutik Mimpikita di Bangsar..
 

So kawan-kawan yang mana satu pilihan anda??
Kalau ada budget bolehla beli.. Kalau tak da budget??
Jom kita buat bisness dengan Sal..

Lagi satu kalau nak lagi cantik menggayakan baju raya tahun nie, Sal cadangkan pakai bersama Premium Beautiful Corset..
Dapatkan harga promosi sekarang

Love,
Salawati Zainuddin

019 3752137

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...