Salawati Zainuddin

Wednesday, 26 June 2013

LADY IN RED AND BLACK... DIAMOND NIGHT 2013

Alhamdulillah pada 22 Jun 2013 satu majlis yang gilang gemilang iaitu Diamond Night telah diadakan di MIECC, Seri Kembangan sempena penganugerahan kepada Double Diamond Manager, Diamond Sales Manager & Car Fund Achiever. It's my first time datang event company yang sangat grand ni.

Dah namer pon malam red carpet, malam gilang gemilang, malam segala-galanya (cheewahhhhh), memang kite orang glammed up giler-giler malam tue. Sampaikan masing-masing dah tak cam muker masing-masing. Malam tue memang we all transform habis-habisan. Malam nie la kalau boleh you all nak tengok dresses and gowns from famous Malaysian designers, such Rizalman, Radzuan Radzwill, Rizman Ruzaini, Ezuwan Ismail, Jovian Mandagie and lots of others more. And macam-macam fashion yang you all boleh tengok, daripada fashion tudung, fashion baju, fashion kasut, handbags and urghhhhhh, memang macam-macam. 

So, untuk tidak memanjang citer, you all enjoy all the pictures...:) Most pictures are taken from my iphone so gambar tidak berapa cantik ..

Me in Variantee







With Kak Irna one of my beautiful partner




 
With our lovely mentor CDM Maisarah Ibrahim 
Our team with CDM Sha Khalid
 With PBQatar yang sanggup turun untuk menyaksikan acara yang gilang gemilang ini..
 With CDM Adibah Karimah 
 With Shuhaida
 With CDM Nurul .. Cantik kan baju dia..
 With my beloved CDM Maisarah Ibrahim yang memimpin tangan Sal untuk berbisnes

 With my lovely mentor and leader CDM Hanis Haizi





Sebahagian daripada GLAMpreneurs..


We met online, we become business partner and now we become a good friend. Alhamdullilah..


Love

SALAWATI ZAINUDDIN
019 3752137



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...