Salawati Zainuddin

Monday, 1 April 2013

BE IN THE RIGHT GROUP BY SALAWATI ZAINUDDIN


Assalamualaikum…

Ingat lagi tak sebelum ni Sal ade post ‘be in the right group’…

It's all about giving yourself a second chance!!. actually ramai di luar sana dah tahu what our business is all about.. Sal dah share with outsider and they already known that this business and our group Green Leaders Group  bernaung di bawah bumbung Hai O Marketing Sdn Bhd..
Ok bila sebut jer Hai-O ramai yang akan bagi feedback macam nie.. ‘ooo Hai-O’ @ ‘aah dah pernah dengar’ @ ‘ramai yang buat tapi x jadipun’ & so on..  ada yang positif dan ada juga yang negative.. Why this happen  if you see at the negative side??...the main reason & alasan yg kukuh which group you are??..please ask yourself!!

Actually, for you guys yang tak tahu why i choose this business??..
1st i really confident with Company Hai-O yang sememangnya dah establish & on main board BSKL, kukuh, stabil & terjamin !!! 20th year in Malaysia & the best part "Bebas daripada hutang, aset berbillion ringgit to support the company" & kerajaan sendiri telah mengiktirafkan Hai-O adalah syarikat harapan kerajaan melahirkan ramai jutawan usahawan especially bumiputera di Malaysia..

2nd , tentang produk yg sememangnya laris di Malaysia sejak 20 thn yg lalu hingga kini.. kelebihan & kehebatan produk premium beautiful corset memang tiada tandingan dgn 70% focusly kesihatan & 30% utk kecantikkan..so many good testimonial you guys can search in google.. some of the testimonial you can click here

3rd  reason is which group you wanna to stay & tarik tangan anda untuk bimbing menuju ke puncak kejayaan!..yeah, "be in the right group is very important"..I am so lucky & bersyukur ditemukan dengan CDM Maisarah Ibrahim dan juga our great leader CDMHanis Haizi!! really inspired with their success hingga cecah pendapatan 6 angka sebulan!! 6 figure income every month at the age 30th and 28th !!. amazing right?...Mereka juga adalah pencetus revolusi internet yg kian hari makin mengujakan anak-anak muda di luar sana... now I am so proud to be a part of GLAMPreneurs...

Latest our mentor CDM Hanis telah keluar dalam 4 majalah pada keluaran Mac dan April iaitu Nona, Hijabista, Intrend dan Harmoni.. Wow dasyat kan..Beliau telah digelar  One Of The Hot List Sukses Mogul dalam majalah Intrend.. Memang kami menggelarkan beliau sebagai CDM celebrity sebab dah macam artis gitu.. 


Pada bulan Mac juga, ada beberapa GLAMpreneurs yang masuk tv. Salah seorang daripadanya adalah my lovely mentor CDM Maisarah... 

Selain daripada itu, CDM Hanis dan juga CDM Maisarah juga telah dijemput sebagai tetamu VIP dan walking on the Red carpet semasa Bella Award 2013..pemilihan oleh syarikat juga adalah berdasarkan kejayaan mereka dan juga kumpulan di bawah GLAM .. so proud both of you...

On screen NTV7 .. GLAMpreneurs
 With designer of their dress

Our mentor juga telah masuk dalam Program TV Bella NTV9 untuk berkongsi tips di atas kejayaan mereka dan sekali lagi our great leader CDM Hanis Haizi yang juga CDM celebrity masuk dalam rancangan Saffiya TV7…They consistently earning 6 figure income in just 4 years in this business...





For more detail about this business and how to become part of GLAMpreneurs,  let's meet.. Sal akan share dengan anda tentang bisnes ni..


SALAWATI ZAINUDDIN
019-3752137

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...