Salawati Zainuddin

Wednesday, 13 February 2013

SETIAP BAKAL PENGANTIN KENA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL???


Hi friends…

Sal rasa ramai yang dah menerima undangan perkahwinan pada cuti sekolah ni kan?? Sebelum tu Sal nak ucapkan tahniah kepadain advance kepada sesiapa yang akan kahwin tu.. 

Anyway, kenape bakal pengantin perlu ade dan pakai Premium Beautiful Corset?



 Kalau boleh, setiap pengantin sumer nak berbadan camnie, kan?

1) Supaya postur badan you all tegak cantik jer biler nak bergambar. Takder la kiter ter'slouch' / terbongkok ketika bergambar. Kan cantik, J


2) Supaya badan nampak lebih slim, sebab kesan corset Premium Beautiful nie adalah instantly. Maknanya you all akan dapat rase badan you all kecil a few cm / inches from before pakai...:)

3) Supaya you all boleh dapat bentuk badan yang lebih curvy... J Kan cantik kalau nak pakai baju kebarung ker, kebaya ker, gown ker...:) Tak kisah la you all berbadan besar atau kecil, janji curvy...:)


Walaupun berbadan gepal, tetapi tetap nampak curvy kan..
Credit picture: Google



4) Corset Premium Beautiful macam you all tahu, kena pakai minimum 8 hours kan? Jadi, memang sesuai la kite as a pengantin yang nak pakai baju pengantin lamer-lamer tue...:)


5) Pemakaian Premium Beautiful memang sangat selesa, dan sangat-sangat berbeza dengan corset biasa. You all tak bleh pakai Premium Beautiful ketat-ketat, tapi, still badan you all akan mengecil jugak. So, basically, you all akan selesa sepanjang masa...:)

6) Boleh hide all the bulge or perut buncit. Once pakai, memang dah takder bulge or lebihan lemak, and perut pon akan jadi flat...:)

7) Pemakaian Premium Beautiful akan membuatkan you all kurang lapar, so sesuai la untuk pengantin yang tak lalu nak makan kat meja beradab tue...:)

8) Pemakaian Premium Beautiful akan meng'up'kan asset you all...:)




So kepada bakal pengantin, dapatkan Premium Beautiful Corset sekarang... Call me/sms for free trial


SALAWATI ZAINUDDIN
019 3752137

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...