Salawati Zainuddin

Tuesday, 15 January 2013

BUSINESS BERMENTOR

Soalan yang biasa ditanya kepada Sal berkenaan business ini:-

"Sal, betul ker you akan guide I kalau I join business ini"



Memang ramai yang masih ragu-ragu bila nak join business seperti ini alasan mereka adalah takut jika ditinggalkan, takut tak di guide oleh mentor, takut dibiarkan dan takut tak tahu macam mana nak buat.



Sebenarnya Sal dulupun macam tu takut tak reti nak buat... lebih-lebih lagi business ini menggunakan social media marketing untuk berbusiness.. Ada juga perasaan betul ker Mai akan tolong ajar sebab sal pun kenal Mai melalui blog saja... 100% Sal nie stranger dengan Mai.. Jumpa sekali terus nak involved dalam business ni.. Macam pelik kan ??




Tapi Alhamdulillah syukur sangat-sangat kepada Allah kerana Sal ditemukan dengan Maisarah Ibrahim yang merupakan wanita yang sangat hebat, tak menang tangan untuk membantu, membimbing serta memberi tunjuk ajar setiap langkah yang diperlukan oleh Sal dari mula.. Sehingga sekarang, Mai sentiasa guide  dan beritahu Sal apa yang perlu dibuat.. Syukur...



Di Malaysia group untuk berbusiness memang banyakkan.. tapi yang membezakan adalah Sal bernaung di bawah GLAM iaitu Green Leaders Group (GLG) dimana GLG merupakan pioneer dalam online marketing for this business. Founder from GLG adalah Hanis Haizi dan ramai rakan kongsi yang telah join business ini di bawah GLG.  GLG juga telah melahirkan leaders yang hebat dengan isyarat copy and follow apa yang senior leader buat.. Menarik bukan...



Founder GLAM dan juga CDM artis Hanis Haizi


CDM Maisarah dan CDM Syukran


Leaders yang akan membimbing rakan kongsi dan memberi 100% commitment supaya rakan kongsi turut berjaya seperti mereka... 




So kawan-kawan business ni business bermentor. mentor / leaders yang akan guide dan bimbing tangan  you all sehingga berjaya... You all cuma perlu berubah, yakin dan follow dengan  apa yang mentor / leaders ajarkan... insya Allah mentor / leader takkan give up untuk membimbing you.








 Sebahagian rakan kongsi dalam group CDM Mai







Personal touch session ... sessi membimbing..


Selesai sessi GLOW Green Leaders Orientation Week


Join our beutiful GLG , and insya Allah kita akan capai impian kita satu demi satu :))


SALAWATIZAINUDDIN
0193752137
salawatizainuddin@gmail.com




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...