Salawati Zainuddin

Wednesday, 26 December 2012

PELUANG PERNIAGAAN PREMIUM BEAUTIFUL



Jika suatu hari ketika anda sedang leka menonton tv di ruang tamu...

"tok! tok! tok!" bunyi pintu rumah anda diketuk, dan anda membukanya...
"Assalamualakium...saya Cik Peluang Perniagaan, datang dari jauh nak bagi awak satu peluang perniagaan yang sangat hebat, yang mana awak takkan jumpa selalu...
kalau awak terima saya, awak pasti gembira dengan pendapatan lumayan setiap bulan dan melancong percuma 3 kali setahun..
macamana? nak terima saya tak?"....;)


huurmmm~~.. ibarat seperti itulah satu peluang keemasan yg datang bukan selalu kita boleh dapat...;)..seperti pepatah drp Prof. Dr Hamka...


"Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba...datang tidak menentu masa...datang disaat kita kesempitan atau kesusahan.
Nilailah peluang itu dengan cara yang bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba. Jangan jadikan Seribu Alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu!"
- Prof. Dr. Hamka

Kepada mereka yang sedang mencari peluang perniagaan untuk full time atau part time, inilah peluang perniagaan yang dicari...
why this business? maybe this successstory can help u to know what this biz is all about...
tak kenal maka tak cinta kan.. dah kenal tak cari yang lain dah...

so, dah kenal my company and product, my mentor, my leader and myself...
nak tau la kan apa bestnya buat bisnes ni..


Bisnes networking adalah satu aset dan bukannya satu pekerjaan. Kenapa? Kerana ia berbeza dengan bekerja di syarikat konvensional dimana hanya seorang sahaja yang boleh berada pada jawatan tertinggi selain kenaikan pangkat dan gaji yang terhad.

Dalam perniagaan networking ini, ia adalah sistem terbuka yang mana semua orang yang menyertai perniagaan ini mempunyai peluang sama rata untuk sampai ke jawatan tertinggi dan menikmati pulangan hasil yang tidak terhad. Antara kelebihan menyertai network marketing...

                  KEBEBASAN MASA YANG FLEKSIBEL                 

Inilah matlamat dan kelebihan yang utama, semakin berjaya dalam biz ni semakin byk masa kita nanti dan msa berkerja sangat fleksibel...ikut kehendak kita..memang sesuai kpd sesiapa saja, samada yg bekerja, surirumah atau student pun boleh buat..

Kalau dibandingkan dengan bisnes konvensional, semakin berjaya, semakin sibukla orang tu nak uruskan bisnes tu.. masa bersama keluarga kurang dan terpaksa kerja lebih keras untuk jaga bisnes yg semakin berkembang..

                                                TIADA BOS                                               
Okey.. sapa yang kerja makan gaji tau la camana rasanya kerja dengan boskan...biasalah kadang-kadang silap buat kerja sikit kena marah dengan bos... asyik mencari kesalahan orang je bos-bos ni...
  
tapi, dalam business ni kita ada leader dan mentor yg selalu dan tidak jemu-jemu memberi semangat dan tunjuk jalan macamana nak berjaya...kalau boleh mereka nak lihat  kita semua dapat apa yg mereka dapat...

                MODAL KECIL TAPI PULANGAN BESAR               
Busibess ni actually tak keluar modal sesen pun...tapi berapa yang kita nak tiap-tiap bulan? 10 ribu? 50 ribu? malah 100 ribu pun boleh...tak mustahil...

buktinya mentor a.k.a. CDM Kak Ana dan CDM Abg. Lan income setengah juta sebulan maintain...
leader CDM Hanis Haizi  dan CDM Maisarah Ibrahim pun maintain income ratus ribu ringgit sebulan..

               PERCUMA MELANCONG SERATA DUNIA              
Pada mereka yg minat melancong macam saya mmg seronok...company bagi pakej melancong 3 kali setahun...negara eropah, asia dan banyak lagi....siapa yg tak nak melancong free...semua org nak kan? Kita Cuma siapkan duit untuk bershopping jer…


                            PERCUMA KERETA IDAMAN                           

Apakah kereta idaman anda? Mercedes Benz? BMW? Audi? Dengan perniagaan Premium Beautiful anda mampu memiliki kereta idaman anda secara percuma dengan pemberian Tabung Kereta (Car Fund).


KENAPA PILIH KAMI?


GREEN LEADERS GROUP




Kumpulan Green Leaders Group (GLG) adalah perintis era perniagaan network marketing menggunakan jaringan internet untuk memasarkan korset Premium Beautiful secara online.  Kami adalah pakar dalam online marketing… Kumpulan GLG ini ada akademi sendiri GLAM Green Leaders  Academy Malaysia di TTDI.. Kelas juga diadakan pada setiap Jumaat malam untuk memberikan pengetahuan dan juga tunjuk ajar kepada setiap rakan kongsi…


Penggunaan laman sosial seperti Blogger, Facebook dan Instagram secara meluas membolehkan kumpulan kami melipat-gandakan hasil jualan dan mengembangkan jaringan perniagaan kami ke seluruh Malaysia dan negara-negara jiran seperti Indonesia, Singapura, Brunei dan tidak mustahil ke serata dunia.


so, macamana you all? actually byk lagi perkara yg best-best tentang business ni...
nak tahu lebih lanjut??
emel/sms me okay...i boleh cerita dari A to Z..

SALAWATI
019-3752137

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...