Salawati Zainuddin

Tuesday, 18 December 2012

Cuti-cuti Malaysia


Assalamualaikum semua…



Cuti sekolah kali ini Sal bawa anak-anak ke pulau mabul di sabah… Kami tinggal di scubajeffsipadan selama 4 hari 3 malam..
… so aktiviti Aleesya dan Elly tak lain dan tak bukan snorkelling..
Mama dan Daddy pun sempat 5 kali dive..

dalam bot menuju ke pulau 

  masa ni hujan tidak turun lagi


selipar lobster makanan tengah hari...

sampai pulau terus terjun mandi...



 keriangan pada malam pertama...

 salah satu menu sarapan pagi... fresh sotong goreng

 1st snorkelling trip di lobster wall

 daddy seorang jer dive kali ni, mama teman anak snorkelling





 salah satu menu makan malam.. ketam steam


 
Aleesya seronok betul lompat dari sun deck




Selain daripada tu Aleesya dan Elly juga didedahkan untuk membuat aktiviti kebajikan kepada kanak-kanak di sana… Aleesya dan Elly ada memberi sedikit cenderamata kepada kanak-kanak di sana…





Gelagat Elly dan kawan-kawan sebelum balik

 Tidak sah kalau tidak makan sup rusa di Airpot Tawau

Muka penat menunggu flight delay 2 jam..

So secara keseluruhannya bila Mama n Daddy tanya apa perasaan anak-anak untuk trip kali ini, jawapan daripada mereka *terbaik* dan Daddy pun dah janji pada Aleesya birthday present untuk tahun depan adalah ' Kids Open Water' 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...