Salawati Zainuddin

Monday, 15 October 2012

VIDEO YANG WAJIB DI TENGOK!!!!!



Please watch this video for the sake of our Health.
We are What we Eat today!!



video


So, ladies.. kalau u olls tengok full video, mesti nampak kan buih-buih yang keluar dari ayam yang direndam dengan air biozone tue.. That's actually toxin yang terkandung bersama-sama daging ayam tersebut.

What is toxin actually?

Jom kita bace di sini .. Toxin
Toxin ni sebenarnya yang buat badan kita makin rosak, dan possibility terkena pelbagai penyakit berbahaya adalah sangat tinggi..
Sal bukan nak takutkan, tapi Sal sendiri yang takut sebenarnya.. huhu... 
but this is so trueee...

Anyway,
Watch this video and think about it. 
Apa yang kita dah makan hari-hari, and apa yang kita serve untuk anak kita,suami kita, and even family kita yang kita sayaaaannngg sgt hari-hari... 
This is our Responsibility!

Love Sal

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...