Salawati Zainuddin

Friday, 5 October 2012

Testimonial Premium Beauty


TESTIMONIAL DARIPADA PENGGUNA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET…..


Nie sal nak tunjuk beberapa testimonial daripada pengguna Premium Beautiful Corset…

Selamat menjamu mata…






                                                   Ini adalah CDM Kak Ana.... 


 Ini adalah Leader dalam GLG.. CDM Hanis



 

Ini pula CDM Maisarah as bisness partner Sal.. 







This is a Premium Beautiful Corset's customer name HIDAYAH ,, she wore it just for few minutes u can see the changes.Jadi corset ni memang terbukti keberkesanan nya. cuba pikirkan kalau sebulan pakai kurus macam mana customer nie ...



Testimonial yang ini juga kita dapat lihat kesan on the spot…
Hehehe seronokkan... Senang jer nak kurus bila pakai Premium Beautiful Corset nie.. Tak payah susah.. susah...


Dengan testimonial ni Sal harap semua lebih paham dan yakin yang product nie mmg berkesan dan telah ramai yang berjaya :)


1. Testimonial dari Nadia... seorang interior designer... dengan pemakaian PB dia berasa selesa dan ukuran kurang sebanyak 2.5 inchi dalam seminggu...



2. Testimonial dari Rose from Little mama diary.. dengan pemakaian yang consistent dan mengambil maharani dari kami dia berjaga mengandung.. alhamdullilah.. Congrats!


 3. Testimonial dari Iza , Kota damansara ...ini set kedua dia,, now she is wearing the smallest size ! Congrats .. tak boleh tinggal dah PB ni kata nya :)


4. Testimonial dari Farah yang pakai dan hilang stretch marks dia :)




Sal nak bagi tau yang PB nie kan helps you to :


** Shape your body back dari spare tayar ke solid dan kemas.. to get ur CURVY body yer...
** reduce stretch mark and cellulite...!!
** reduce back pain and slip disc
** very suitable for those yang  dalam pantang
** bakal pengantin....cepat2 pakai PB...nampak body slim,terletak and cantik je untuk wedding day u all....
** yang nak try conceive...
** reduce period pain or irregular period...
** white discharge/keputihan
** sembelit/buasir
** and of course it will help u to loose your weight if u put on this corset consistently......!!!u can see the result instantly...!! smartest slimming way ya....no pillsss....no surgery or no exercising !


So kepada yang masih sangsi.... kalau tak cuba tak tahu.. kalau dah cuba mesti tak nak tanggal dah ... PB corset nie untuk kesihatan dan kecantikkan.. just try it first then let us know :)


Salawati
0193752137
salawatizainuddin@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...