Salawati Zainuddin

Tuesday, 16 October 2012

SAYA ADA SOALAN ..... Premium Beautiful Corset




Salam,

Actually ramai yang tanya pd Sal selain mengenai PB... ada jugak nak tahu pasal Business PB ni .. so ari nie Sal nak jawap soalan2 yang pasti akan terlintas kat dalam pemikiran kita ...

1. Modal buat BIZ nie berapa?

Sebenarnya modal bermula dari RM 50 registration as a member, selebihnya nya flexible mengikut kemampuan masing2 tapi kami galakkan anda untuk mendengar dulu presentation kami atas paper so that anda lebih paham mengenai biz kami nie :)

2.Tak susah ke nak jual? Ada ke orang nak beli?

Kalau kita nak jual Kereta mesti la kita kena tahu pasal tentang kereta tuh betul tak? takkan la jual Porche tapi ILMU yang ada tentang kereta Waja plak. ILMU tuh penting , bila dah ada ilmu nak jual PB ni sangat tak susah dan lebih YAKIN... sebabnya kami menjual produk kami di INTERNET.. dunia tanpa sempadan ... boleh jual ke seluruh pelosok DUNIA..macam mana? kami POS sahaja.. lagipun kita semua mesti ada FB dan BLOG kan? so tak susah pun ..

3. Jual barang ke BIZ nie? Ke duduk2 goyang kaki?


TAKDA ISTILAH DUDUK2 goyang2 kaki eh dalam biz nie.. BIZ apa yang tak jual barang.. itu biz airliur la kot..memang jual barang dan barang itu adalah produk PB CORSET.. dan kami akan lead, guide, latih, bimbing anda sampai berjaya..itu pasti!.. tak da istilah...CLICK2 dapat duit ok!!! ini kita BERNIAGA atau bahasa yang mudah paham BERBUSINESS

4. Saya tak da kawan dan tak pandai cakap dan tak pandai berbusiness..CAMNER?

Ikutkan semua orang lahir tak tahu apa2.. menulis membaca mengira.. semua tuh kita belajar.. sama la biz ni .. kita belajar dan semua bole di pelajari... so tak de alasan tak reti .. yang penting ada kemahuan dan MAHU BELAJAR.. ingat kita berniaga secara online melalui FB dan BLOG.. kita jumpa client pun melalui APPOINTMENTS bukan pergi terjah2 rumah orang.... atau berpanas nak jual corset..
Kami akan guide u along the way :)

5. So apa perlu saya buat kalau saya nak tahu pasal BIZ?

Just sms SAL atau email atau PM di FACEBOOK

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...