Salawati Zainuddin

Wednesday, 17 October 2012

Artis pun pakai PB tau!!!

Salam… Kali nie Sal nak share dgn semua siapakah artis yang telah membeli dan memakai Premium Beautiful nie...
Jom kita lihat……


1.ROZITA CHE WAN
  Haa sangat lah CANTIK, KURUS, LANGSING macam kerengga kan..!! sure korang pon nak kan badan  macam die =)




2. DATO' SITI NURHLIZA
     kalau korang prasan, dulu badan CT mmg lah mcm da kurus kan, but now even though CT agak berisi tp SHAPE CT masih ade kan..ni sume sebab CT masih lagi pakai PB..dah tu siap ade 5 pasang lagi..hurm..nak pakai hari2 kan..badan dah sah2 kene jage..lagipon CT kan nak buat show..so bile pakai PB also dapat hilangkan bau badan skali =) GOOD kan =)



3.  TENGKU NUR ZAHIRAH..
      Yesss..tengoklah..Raja pon pakai PB gak..kalo pikir logik better pegi SLIMMING centre or what so ever kan..tp sebab keberkesanannye PB n kebaikan yg ade kat PB..Raja pon pakai ok... buat ape pegi spa slimming centre utk kuruskan badan..Lagiii MAHALLLL kann  =)

Jadi ape salahnye kita jugak jaga body mcm dorg..takkan bile sume dah menggelebeh, dan lembik baru mula susah hati =)..dengan pakai PB jerk sampai bile2 pon uols takkan rugi..lagi warramty seumur hidup...
Daripada nak habiskan duit pegi SLIMMING CENTROL..berbaloiii ke..hehehehe..



Sal 0193752137


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...