Salawati Zainuddin

Tuesday, 23 October 2012

LELAKI PUN BOLEH PAKAI PB!!


Hari nie ader lagi member fb yang tanya lelaki boleh pakai pb tak??  Perkembangan yg bagus sebab zaman sekarang kaum lelaki pun dah pandai nk jaga badan. So kalau kaum-kaum lelaki sekalian yg terlalu sibuk dan x de masa nak pergi gym or bersenam, berjogging, boleh try pakai waist nipper, bak kata orang melayu, bengkung.

Kenapa kaum lelaki kena pakai Waist Nipper nie? Bukan hanya kerana sakit-sakit belakang tp sebab yg paling ketara pasal perut buncit.




So kalau sapa2 yg berminat lagi lepas nie please do to contact sal yaa.. saya sedia membantu... ;)


Kesan lepas pakai sgt instent ya.cepat.. FIR dalam materialnya akan membantu membakar lemak2 anda secara sendiri. credit to Naa Kamaruddin..



Tentang lain - KELEBIHAN WAIST NIPPER:

  
1.Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.

2.Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.

3.Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.

4.Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.

5.Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

6.Perhiasan berlian berbentuk rama ¨C rama menonjolkan keunggulan produk.


Cakap jer tanpa ada bukti, tak boleh jugak kan? So Premium Beautiful ada pengiktirafan pakar tulang belakang antarabangsa. So, kita ignored kan ajer cakap2 yg kata PB ni barang tiruan. PB ada barang yg berkualiti diiktiraf oleh SUPERBRAND product. Sekiranya tiruan, PB x dapat pengiktirafan nie..




SAL 0193752137



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...